Image10
 

HOME 2

WELKOM BIJ GARBEAU DAMESMODE

Garbeau damesmode bevindt zich sinds 1990 in de gezellige exclusieve Dautzenbergstraat van Heerlen.U vind bij ons tal van leuke merken tegen vriendelijke prijzen, met een uitstekende pasvorm en kwaliteit.U wordt geholpen door een enthousiast en deskundig team, dat als uitgangspunt heeft met kleding het beste in u naar boven te halen.Persoonlijke service staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.Onze wekelijks wisselende collectie is een lust voor ’t oog en een genot om te dragen.Tot ziens bij Nicolle en haar team

Laatste nieuws via FACEBOOK

Bekijk hier het laatste nieuws over Garbeau damesmode. Klik op de foto’s voor meer info.[custom-facebook-feed num=20 type=photos]

Onze Merken

Geniet van het leven en leef vol uit. Het merk is er voor modebewuste, stijlvolle vrouw. Apanage weet elke keer weer de vraag in de moderne en frisse collecties te vertalen.

Angels Jeanswear is al bijna 30 jaar een begrip in Europa. De collecties zijn gericht op de modische vrouw die hoge eisen stelt aan pasvorm en kwaliteit.

Persoonlijkheid, mode en comfort, zij houdt ervan zich vrouwelijk, casual en smaakvol te kleden, terwijl zij oog houdt voor detail. EsQualo is trendvolger en vertaalt de laatste trends voor de fashionista's.

Rinascimento is een uniek merk in Nederland, met moderne kledingstukken die het goed doen in iedere kledingkast. Door het gebruik van de beste materialen en stoffen zit de kleding bovendien als gegoten.

Given is herkenbaar aan de juiste vertaling van de laatste catwalk trends naar de hedendaagse Nederlandse markt, voor een zeer betaalbare prijs!

JoshV heeft extra aandacht besteed aan de pasvorm en materiaalkeuze, zodat elke vrouw zich mooi, maar vooral op haar gemak voelt in haar kleding.

Geisha is een van de leukste damesmerken van het moment. Van trashy tot glamorous. Altijd verrassend, altijd recht in de roos.

Leuke dessins en perfecte modellen. Betaalbare mode waar je mee te voorschijn kunt komen. Studio Anneloes is kleding die trendy is kleding met DE pasvorm kleding die ook jouw past

Het Franse modelabel richt zich voornamelijk op vrouwen tussen de 18 en de 35 jaar oud. Morgan is een merk met een uitzonderlijke reputatie en een geronommeerde internationale stijl.

Ons team

U wordt bij ons geholpen door een enthousiast en deskundig team, dat als uitgangspunt heeft met kleding het beste in u naar boven te halen.Persoonlijke service staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Onze wekelijks wisselende collectie is een lust voor ’t oog en een genot om te dragen.Wij selecteren voor u de allermooiste musthaves!!Tot ziens bij Nicolle en haar team

Wat zeggen onze klanten over ons?

[UFR_FB id=1]

Contact

Garbeau damesmode bevindt zich sinds 1990 in de gezellige exclusieve Dautzenbergstraat van Heerlen.U vind bij ons tal van leuke merken tegen vriendelijke prijzen, met een uitstekende pasvorm en kwaliteit.U wordt geholpen door een enthousiast en deskundig team, dat als uitgangspunt heeft met kleding het beste in u naar boven te halen.Persoonlijke service staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Onze wekelijks wisselende collectie is een lust voor ’t oog en een genot om te dragen.

  Garbeau Damesmode

  Dautzenbergstraat 186411 LB • HeerlenTelefoon: +31 (0)45 – 5740 840Email: info@garbeau.nl

  Openingstijden

  Maandag13.00 uur – 18.00 uurDinsdag10.00 uur – 18.00 uurWoensdag10.00 uur – 18.00 uurDonderdag10.00 uur – 21.00 uurVrijdag10.00 uur – 18.00 uurZaterdag10.00 uur – 17.00 uurZondag*12.00 uur – 17.00 uur* Koopzondag elke laatste zondag van de maand!

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.